Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник Покажи повече
  • За да потърсим вместо вас
  • Обадете се безплатно на
0800 155 33

Офиси под наем в София

Тип: Офис;
152 намерени резултата
Променете търсенето Сортирайте по:

Офис под наем в София, Стрелбище
5

260 EUR

Офис, София, Стрелбище

0889970603, Румен Митев

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Офис под наем в София, Център
2

9 120 EUR

Офис, София, Център

0882710867, Димитър Алексиев

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Офис под наем в София, Оборище
13

1 700 EUR

Офис, София, Оборище

Самостоятелна, четириетажна къща с двор, която се предлага за офис. Всеки етаж се състои от три помещения, антре, кухненски бокс, санитарен възел. Само на първия етаж няма кухненски бокс, а на втория има една тераса. Дворното място е 190 м2. Също така има гараж за две коли и отделно, едно парко място.
СГРАДА: Тухлена сграда, качествено строителство с поддържани общи части, в мого добро състояние. Къщата е ремонтиран и санирана, с представителен, външен вид.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Намира се в центъра на София, в район Оборище. В близост до бул. Васил Левски и бул. Дондуковв, и в непосредствена близост до болница Исул. Също така в близост се намира и парка Заимов.
ПРЕДИМСТВА: Къща след ремонт в мнго добро състояние. Предстоят довършителни работи, които ще бъдат за сметка на наемодателя. Престижна локация в центъра на София, в един от най-предпочитаните райони - Оборище. Двойният гараж и парко мястото са включени в наемната цена. Дворът е много добре поддържан и разполага с голяма, зелена площ. Подходяща за всякакъв вид дейност. Свободна за нанасяне!
Обади се СЕГА и цитирай този код 305964!
0885448227, Илия Панайотов

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имотаОфис под наем в София, Център
5

3 416 EUR

Офис, София, Център

Предлагаме ви свободен офис в престижна офис сграда клас А , разположена в сърцето на центъра на София по отношение на бизнес, правителствени, административни и развлекателни зони на града, на кратко разстояние от Парламента, Президентството и Министерски Съвет, хотелите Шератон и Радисън, ЦУМ и Централни хали. Цената е сформирана при 12евро / кв.м + 2 евро / кв.м такса поддръжка. Допълнително се начислява ДДС. - 2-нива подземен паркинг предлагащ 70 паркоместа на 1600m2 площ - 6 Шиндлер пътнически асансьори, скорост 1.6 м/сек - Модерни телекомуникационни системи - Интернет, ISDN и видео конферентна връзка Централна климатизация - охлаждане и отопление - Довършителни дейности по избор и проект на клиента. В сградата има възможност за наемане на офис площи от 240 , 107, 480 и 587 кв.м.
СГРАДА: Невероятно сполучлива игра на ретро-архитектурен стил с модерна стъклена фасада. Сградата е с ЕИБ система на място , с връзка към две градски зони на електроенергия и с два собствени Siemens трансформатора.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Идеален център , в близост до държавни институции.
ПРЕДИМСТВА: Наематели са пет посолствата на Южна Африка, Норвегия, Финландия, Ирландия, Косово и големи международни компании. Локация , престиж и представителност !
Обади се СЕГА и цитирай този код 304870!
0885922574, 8056950, Мартин Георгиев

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имотаУспех
Офертата е добавена в Бележника:


Затворете

Грешка
Възникна грешка при
добавяне на офертата в Бележника
Опитайте отново

Здравейте,
Моят АДРЕС ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моят АДРЕС” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Success
Браво! Успешно се присъединихте към Моят АДРЕС.
На посочения email бе изпратено писмо. За да активираме регистрацията ви е необходимо да кликнете на линка в това писмо. Благодарим ви!

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


Паролата е изпратена на
посочения email адрес.