0888 11 22 00

Тиймбилдинг на регион София

Тиймбилдинг на регион София
17 ноември 2014

Мениджърите от София решиха да прекарат един уикенд заедно. Още в петък сутринта, 14.11.2014г. групата потегли за Алдомировци, което се намира на 30 км. от София. По пътя колегите минаха през магазин от голяма верига и купиха цял багажник с продукти. Настаняването беше във вила, добре подготвена за последвалите активности. Хит бяха различните игри, целящи сплотяване на екипа и поддържане на доброто настроение.
Първата игра се състоеше в изработване на индивидуални кутии, които всеки украси и надписа, за да получи обратна връзка от останалите. В кутиите бяха описани, както положителните страни, така и зоните за подобрение на участниците.
След това колегите се впуснаха в поредно предизвикателство - стратегическата игра „XY“. В нея те се разделиха на четири отбора, опитвайки се да спечелят колкото се може повече точки чрез надиграване един друг. Накрая те разбраха, че когато има обща цел и колективна работа, резултатите могат да са много по-високи.
Третата игра, наречена „Линията“, бе своеобразно продължение на предишната, като два отбора, разделени с хартиена линия по средата, се опитваха да накарат противниковия отбор да премине от тяхната страна на линията. Всички разбраха колко е важно да има обща идея и доверие между колегите.
Накрая се проведе дискусионен анализ на ситуацията в компанията „Филипс“, която през 80-те години преживя най-голямата си криза, но благодарение на подходящата стратегия, отново се превръща във водеща на пазара. Участниците успяха да намерят аналог с АДРЕС и какво още е нужно, за да бъде все така успешна компания.
Вечерта завърши доста емоционално с колективно гледане на детската Евровизия и дългоочаквания мач между Кубрат Пулев и Владимир Кличко. В неделя колегите се насладиха на вкусни мекици за закуска, след което потеглиха обратно за София.

Адрес - София Адрес - София
 
Адрес - София Адрес - София
 


Още от самото начало бяха назначени специални отговорници за различните кулинарни дейности, с предварително подготвени продукти и рецепти.
Всеки имаше възможност да докаже своите кулинарни умения и накрая заедно да хапнат от вкусната храна.

Адрес - София

Цялото събитие остави незабравими емоции, които са уловени в снимките.

Продай имота си за 48 часа