Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник Покажи повече
  • За да потърсим вместо вас
  • Обадете се безплатно на
0800 155 33

За НОВИ консултанти

A A A

Присъединете се към нас!

 

Знаете, че имате много повече потенциал, отколкото сте успели да покажете досега? Резултатите, които получавате, не ви задоволяват? Знаете, че сте роден за по-големи неща? Най-хубавото на новото начало са новите предизвикателства и възможността да докажеш на себе си, че можеш.

Ако Вие:

  • Обичате да говорите? И да срещате нови хора? Казвали са ви, че умеете да предразполагате и е лесно да се общува с вас?
  • Не искате нито един един ден да прилича на предишния? Не обичате да работите, затворени в офис?
  • Ако първият път не успеете, опитвате пак? Виждате възможности във всяка трудна ситуация?
  • Забавлявате се, докато продавате и смятате, че продажбите са най-важното звено във всяка организация? Състезанието е в кръвта ви?
  • Интересувате се от имоти и виждате реализацията си в тази област?

...започнете своята кариера в Адрес и печелете в една добра компания!


Предизвикателството

Като Консултант недвижими имоти вие ще работите с хора, които имат намерение да продават, купуват, отдават или наемат имот. Вие ще им помагате да намерят мечтания си дом или тяхната отлична инвестиция. За сте добри професионалисти, а ние държим да сте такива, вие ще трябва да придобиете юридически знания, познания по маркетинг и реклама, финанси, архитектура и строителство, информационни технологии. И най-вече - да развиете търговските си умения.


Вашата основна цел – повече доволни клиенти, които да ви препоръчват.


Резултатът


Гордост, че работите в най-голямата и стабилна компания за недвижими имоти

Всички добри впечатления, които ще правите на вашите клиенти, ще са подкрепени от милионите впечатления, създадени от АДРЕС – лидерът на пазара на имоти.


Увереност, че се учите да печелите от най-добрите

Постигнете и реализирайте пълния си потенциал с непрекъснатите обучения в Адрес. Ползвате добрите практики на 21-годишен опит и ноу-хау и се развивате заедно с нас. А ние се стремим да тичаме заедно с бизнеса. Никой не познава пазара на жилищни имоти в България по-добре от нас!


Самочувствие, че работите в най-важното звено в компанията

Получавате непрекъснато сътрудничество и подкрепа от юристи, ИТ и маркетинг специалисти, професионални фотографи, Финансов и отдел Човешки ресурси, Център за обслужване на клиенти, служебни коли и шофьори.


Възможност да имате успешен бизнес

Всеки път, когато клиентите видят нашето лого, те ще се сещат за вас. Така ще печелите повече оферти. Ползвате база данни с над 30 000 активни клиента. С колко от тях можете да направите сделка? Възползвате се от една от най-добрите системи на заплащане в страната. Ще имате равен шанс с всички останали търговци във фирмата да бъдете от Шампионите на Адрес.


Работите в приятелска атмосфера

Всички в Адрес искаме едно и също. Обграден сте от хора, с които правите сделки и се забавлявате.


и още...


“Уникално въвеждащо обучение, водено от най-добрите професионалисти в недвижимите имоти“ - Владимир Капустин, младши консултант, кантора „Черно море“


Непрекъснато споделяне на опит и напътстване от най-добрите ментори и мениджъри, доказали се през годините. - Янко Аргиров, младши консултант, кантора „Проекти“


Нашата основна цел е да помагаме на нашите консултанти да успяват и да печелят повече.


Достатъчно четохте, време е да си поговорим!

Какво да направите за това:

Стъпка по стъпка


ф о р м а       за      к а н д и д а т с т в а н е

 

 

-

 Димитър ГеновТърсих си място под слънцето. Там, където могат да се правят и пари.


За мен... Мисля си, че съм роден за брокер, друго не съм работил в България. Търговията ми е в кръвта. Бях на 6 години, когато баща ми купи домати и аз ги продавах пред блока. Живял съм в Гърция, като в началото бях градинар, а последните години - управител на хотел и междувременно пак правих сделки.


Димитър Генов
Консултант и Шампион по оборот в АДРЕС

 

Още успешни консултанти

Здравейте,
Моят АДРЕС ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моят АДРЕС” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Success
Браво! Успешно се присъединихте към Моят АДРЕС.
На посочения email бе изпратено писмо. За да активираме регистрацията ви е необходимо да кликнете на линка в това писмо. Благодарим ви!

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


Паролата е изпратена на
посочения email адрес.