Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник Покажи повече
  • За да потърсим вместо вас
  • Обадете се безплатно на
0800 155 33

За ОПИТНИ консултанти

A A A

Присъединете се към нас!

В АДРЕС сме наясно, че вие, опитните консултанти, имате различни нужди в сравнение с новите. И също знаем, че бизнесът с недвижими имоти е динамичен, предизвикателен и много конкурентен. В България има над 2800 агенции за недвижими имоти. Необходими са много знания, умения и подкрепа, за да сте на върха и да останете там. Ние сме лидер на пазара, защото поставяме нашите консултанти на първо място и им помагаме да успяват.


Сигурност, че сте част от стабилна и устойчива компания

Ние сме пазара вече 21 години и при нас работят над 500 професионалисти. Това ни прави най-голямата и стабилна агенция в България. АДРЕС е част от Ей Джи Кепитъл, най-големият холдинг за недвижими имоти. Ние сме сърцето на групата и заедно с другите компании ставаме все по-силни.


Клиентите ще ви познават

АДРЕС бе отличена в четири поредни години с международното отличие Супербрандс – признание за влияние над пазара, лоялност и доверие към клиентите. При направено маркетинг проучване 6 от 10 клиента казаха, че за успешна сделка, са се обърнали първо към Адрес.


Ще имате много клиенти

През миналата година сме регистрирали над 15 000 купувача и 22 000 продавача. Както виждате, има огромен потенциал да правите сделки!


Големи ресурси

Мащабна печатна и интернет реклама, транспаранти и флаери. Адрес всеки месец инвестира хиляди левове в реклама на консултантите си.


Ще се фокусирате върху това, което умеете най-добре – работа с клиенти

  • Получавате административна помощ от юристи, ИТ и маркетинг специалисти, професионални фотографи, финансов и отдел човешки ресурси, Център за обслужване на клиенти, служебни коли и шофьори, работа с корпоративни клиенти.
  • Информационна система и мобилно приложение “Адрес помощник”, за да ви е лесно да поддържате контакт с клиентите си.

Сделките ви ще стават по-бързо, когато...

Работите съвместно с над 500 колеги в цялата страна. И печелите от това! Над 80% от сделките на Адрес се сключват в рамките на фирмата.


Равен и справедлив шанс да успеете в Адрес

Ние ви ценим. Заплащането ви е гарантирано с конкурентни проценти и бонуси. Най-успешните консултанти в АДРЕС стават Шампиони по сделки и по оборот, за което освен с пари, ги награждаваме с екскурзии в чужбина, часовници Ролекс и други луксозни предмети. Бъдете нашите следващи Шампиони!


Приятелска работна атмосфера

Консултантите работят в кантори от по 10 -12 души с мениджър на кантора и административен асистент. Освен съвместни огледи и сделки, работни срещи и оперативки, ще сте част от забавни регионални и национални партита, боулинг, мачове, картинг, пикници и други. Адрес стимулира работата в екип!


Териториален принцип на работа, но не съвсем

Консултантите се фокусират и развиват определена територия, избрана от тях. Но в същото време всеки консултант е свободен да работи и с клиенти от своята сфера на влияние, които са само негови, независимо от териториалния принцип.


Възможности да ставате все по-добри професионалисти

Постоянно организираме обучения за своите консултанти. Темите са различни и отговарят на нуждите на бизнеса. Като част от екипа на компанията, вие можете да използвате на 100% всички предимства на центъра ни за професионално обучение и да придобиете удостоверение за професионална квалификация.


Вашият глас се чува

Консултантите ни помагат да ставаме по-добри, като дават своето мнение и идеи за работата в компанията. Всяка година Адрес провежда проучване за удовлетвореността на консултантите в национален мащаб. Изпълнителният директор се среща непрекъснато с консултанти и колеги. На различни срещи консултантите дават своите предложения и обратна връзка за нововъведенията във фирмата. Развиваме се заедно!


Нашата основна цел е да помагаме на нашите консултанти да успяват и да правят повече.

Достатъчно четохте, време е да си поговорим!

Какво да направите, за това:

 Стъпка по стъпка

  Готови ли сте да се присъедините към АДРЕС?

 

ф о р м а       за      к а н д и д а т с т в а н е

 

 

-

 Димитър ГеновТърсих си място под слънцето. Там, където могат да се правят и пари.

 

За мен... Мисля си, че съм роден за брокер, друго не съм работил в България. Търговията ми е в кръвта. Бях на 6 години, когато баща ми купи домати и аз ги продавах пред блока. Живял съм в Гърция, като в началото бях градинар, а последните години - управител на хотел и междувременно пак правих сделки.

 

Димитър Генов
Консултант и Шампион по оборот в АДРЕС

 

Още успешни консултанти

Здравейте,
Моят АДРЕС ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моят АДРЕС” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Success
Браво! Успешно се присъединихте към Моят АДРЕС.
На посочения email бе изпратено писмо. За да активираме регистрацията ви е необходимо да кликнете на линка в това писмо. Благодарим ви!

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


Паролата е изпратена на
посочения email адрес.