Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник Покажи повече
  • За да потърсим вместо вас
  • Обадете се безплатно на
0800 155 33

Как изглежда успешният консултант недвижими имоти

Как изглежда успешният консултант недвижими имоти
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+

Дори да ви изглежда дребнаво, външният вид и маниерите са изключително важни за първото впечатление , особено в света на бизнеса. Козметиката, парфюма, аксесоарите, дрехите, прическата – всичко това има значение. Липсата на представителен външен вид може да ви коства не само клиент или партньор, но и работата!
Ето и няколко съвета как да си изградите „правилната“ визия, за да бъдете успешни в работата си на консултант недвижими имоти:


1. Следвайте дрескода на офиса
Дори той да е по-непретенциозен и свободен, избягвайте къси поли, кожени дрехи, прекалено големи деколтета, много високи и тънки токчета – накратко всичко, което е прекалено провокативно и секси. Ежедневието ви е доста динамично, така че трябва да се чувствате комфортно и едновременно да изглеждате професионално и сериозно.


2. Дръжте резервна блуза под ръка
Инциденти се случват и то често в най-неподходящия момент. По закона на Мърфи ще се залеете с кафе точно преди важна среща с клиент. Проблемът е лесно решим, ако държите поне една резервна блуза в офиса или в колата.


3. Обръщайте внимание на детайлите
Измачкани дрехи, ожулени обувки, скъсан чорапогащник или липсващи камъчета в бижутата - всичко това се забелязва и не прави добро впечатление. Увереният консултант е безупречен не само в изказа и умението си да убеждава, но и във външния си вид. Все пак той трябва да забелязва всички детайли и е гледан под лупа и от клиента.


4. Не прекалявайте с парфюма
Тежките парфюми водят до някои нежелани асоциации. Вие не работите в нощно заведение, а трябва да излъчвате представителност и да вдъхвате доверие. Ароматът има значение затова как ще ви възприеме отсрещната страна. Заложете на по-леки цитрусови или флорални нотки.

5. Не на силния грим
Прекалено силният грим или ярко червило също не са подходящи за работна среща/оглед. Вие трябва да убедите клиента, че можете да продадете/да му намерите имот, а не да го съблазнявате. Ако имате работна среша с жена, силният грим определено ще ѝ направи лошо впечатление.


6. Поддържаните нокти също са важни
Може да не са лакирани в цвят, а просто добре изчистени и полирани. Дори да ви се струва дребен този детайл, помислете си само колко неща правите с ръцете си, което означава, че те са на показ. Ако нямат представителен вид, те ще нарушат цялостната ви визия и впечатлението, което ще оставите у клиента.

Не изглежда толкова трудно нали? За разлика от много други професии, „дрескодът“ на професия консултант недвижими имоти в Адрес не е никак строг и ограничен. В крайна сметка вие представяте най-вече себе си, затова се грижете за добрия си и стилен външен вид.
Представяте ли си вече как изглеждате като един успешен консултант недвижими имоти? Въображението ви може да стане реалност като кандидатствате за позицията в Адрес ТУК

Здравейте,
Моят АДРЕС ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моят АДРЕС” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Success
Браво! Успешно се присъединихте към Моят АДРЕС.
На посочения email бе изпратено писмо. За да активираме регистрацията ви е необходимо да кликнете на линка в това писмо. Благодарим ви!

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


Паролата е изпратена на
посочения email адрес.