Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник Покажи повече
  • За да потърсим вместо вас
  • Обадете се безплатно на
0800 155 33

Как да разберете дали сте избрали правилната компания

Как да разберете дали сте избрали правилната компания
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+

Едно нещо е да приемате работна оферта, съвсем друго да решите дали това е правилната за вас работа. Обикновено „подводните камъни“ не се забелязват веднага, а след месец-два и тогава човек започва да се пита дали не е направил ужасна грешка.
Ето защо е важно да проучите внимателно на какво място отивате, преди да си подпишете договора. За какво трябва да следите?


Има ли перспектива за вас в дълготраен план
Дори да не сте свръх амбициозна личност, сигурността на работното място и потенциалната възможност за израстване са неща, които говорят за стабилност на компанията.


Какво ще научите на новото си работно място
Със сигурност вие вече разполагате с някакъв потенциал и умения, които да приложите на работното място. И все пак, тъй като попадате в нова среда и сред нови хора, вие ще учите различни неща.
Добрите компании инвестират в обучаването и развиването на своите служители благодарение на различни курсове, обучения, семинари и т.н., които повишават квалификацията им и потенциала им.
У нас, фирмите, които провеждат редовни обучения на служителите си, не са никак много. В Адрес обаче те са закон за консултантите, който винаги са жадни за още и още знания.


Предимствата компанията в нейния бранш
Разбира се, че за вас ще има повече перспектива и плюсове, ако сте в компания, която е сред най-големите и утвърдените в своя бранш, тъй като имиджът вече работи за нея и съответно за вас. Ако сте решили да опитате късмета си в една от най-свободните и независими професии в момента – тази на консултант на недвижими имоти – Адрес е сред най-добрият избор на работодател, който може да направите
Компанията е разпознавана и търсена директно от потенциални клиенти, а ресурсите ѝ за набиране на такива са най-богатите в бранша у нас:

  • 50 офиса в 23 града, над 500 експерти в бранша;
  • Регистрирани над 6300 купувачи;
  • В базата данни влизат над 30 000 имота на територията на България, 5000 от които само в София;
  • Регистрират се над 500 нови купувачи седмично;
  • Система от външни брокери - над 150 човека, които работят в държавни или частни компании и увеличават възможността за продажба.

И разбира се, как се чувстват останалите служители в компанията
Наблюдавайте внимателно останалите служители без те да разберат това. Изглеждат ли ви усмихнати, спокойни , щастливи на работното си място? Ако отговорът е ДА, то по всяка вероятност компанията наистина е страхотна и и работата там удовлетворителна.


Питайте някой от служителите на АДРЕС защо работи там?
„Има прекрасни взаимоотношения между колеги и шефове. Няма я тази йерархическа дистанция, има кой да те изслуша и можеш спокойно да изказваш мнението си. Това е една от многото причини да се чувстваш добре и оценен“, Екатерина Стамболова от Кантора София ЮГ - АДРЕС Недвижими имоти

„Има много добри условия на работа, голям избор на имоти, самата фирма е доста известна и сериозна и носи по-голяма сигурност. И отделно всичко, което е казано в началото, се спазва – дали заплата, процент и т.н. Изобщо цялата нагласа и мислене са много прогресивни и иновативни, особено последните 5 години, откакто изпълнителен директор е г-н Павлов и дават възможност на служителите да се развиват, да учат, да са винаги в час със случващото се в бранша“ , Емилия Станчева - главен консултант от Кантора „Лозенец“ – София АДРЕС

„Това е най-голямата компания за недвижими имоти в България. Хора, които са доказали, че работят ефективно, много професионално и иновативно, залага се на технологиите, има страхотна система, която улеснява служителите да работят ефективно и успешно“, Гергана Димитрова –консултант от Кантора „Лозенец“ – София АДРЕС

„Тук аз си намерих мястото. Намерих себе си в тази работа“ , Снежина Джангазова, Кантора Княз Борис Адрес Варна
Искате ли и вие да бъдете доволен и щастлив служител в една компания , която ви дава много възможности за развитие и печалби? Научите повече от фейсбук страницата на Адрес – Твоят нов работен Адрес  или като пишете на hrteam@address.bg.

Може директно да кандидатствате за позиция консултант недвижими имоти в Адрес ТУК

 

Здравейте,
Моят АДРЕС ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моят АДРЕС” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Success
Браво! Успешно се присъединихте към Моят АДРЕС.
На посочения email бе изпратено писмо. За да активираме регистрацията ви е необходимо да кликнете на линка в това писмо. Благодарим ви!

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


Паролата е изпратена на
посочения email адрес.