Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник Покажи повече
  • За да потърсим вместо вас
  • Обадете се безплатно на
0800 155 33

Апартаменти в Ямбол

Тип: Двустаен апартамент, Тристаен апартамент, Многостаен апартамент, Мезонет, Едностаен апартамент, Боксониера;
313 намерени резултата
Променете търсенето Сортирайте по:

Двустаен апартамент в Ямбол, ЦГЧ
11

30 166 EUR

Двустаен апартамент, Ямбол, ЦГЧ

0888001926, 046620518, Атанаска Йорданова

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Тристаен апартамент в Ямбол, Георги Бенковски
13

30 677 EUR

Тристаен апартамент, Ямбол, Георги Бенковски

ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ, с площ от 94,67 кв.м., на трети етаж. Жилището е след ремонт и се състои от две спални, кухня, хол, баня, мокро помещение и отделен санитарен възел. Две тераси. Подовите настилки са с ламиниран паркет, стените са с тапети и латекс. Санитарните помещения са на фаянс и теракота. Дограмата е сменена с ПВЦ. Климатик - във всяка стая. Апартаментът е с източно и северно изложение. Прилежащо мазе. Имотът се продава напълно обзаведен и оборудван.
СГРАДА: Апартамент разположен на трети етаж. Тип строителство - ЕПК. Добре поддържани общи части. Сградата разполага с работещ асансьор.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Намира се в кв. Георги Бенковски, с добре уредена инфраструктура. Сградата се намира на комуникативно място, в близост до спирки, магазини, заведения.
ПРЕДИМСТВА: Много добро състояние на имота. Нисък етаж. Напълно обзаведен и оборудван.
Обади се СЕГА и цитирай този код 429765
0888001894, 046620518, Мария Илиева

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Двустаен апартамент в Ямбол, Георги Бенковски
34

27 500 EUR

Двустаен апартамент, Ямбол, Георги Бенковски

ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ, с площ 65 кв.м, на ВТОРИ ЕТАЖ. Състои се от хол, спалня, кухня, коридор и баня със санитарен възел. Две тераси, едната от които е усвоена. Подови настилки с ламиниран паркет и теракот. Стени с латекс и тапети. Дограмата е ПВЦ. Апартаментът е с южно и западно изложение. Имотът се продава с ОБЗАВЕЖДАНЕ и ОБОРУДВАНЕ. Имотът е в отлично състояние.
СГРАДА: Апартамент, разположен на втори етаж в осем етажна панелна сграда. Сградата разполага с работещ асансьор. Поддържани общи части. Места за паркиране около блока.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Двустаен апартамент в кв. Георги Бенковски. В близост до новопостроена детска градина, търговски обекти, заведения, пощенски клон, спортна площадка. Удобен градско транпорт. Уредена инфраструктура.
ПРЕДИМСТВА: Просторен и слънчев апартамент. Предпочитано изложение. Нисък етаж. Отлично състояние на имота.
Обади се СЕГА и цитирай този код 429591
0888001926, 046620518, Атанаска Йорданова

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Двустаен апартамент в Ямбол, Георги Бенковски
18

18 406 EUR

Двустаен апартамент, Ямбол, Георги Бенковски

0888695523, 046983535, Христина Иванова

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Тристаен апартамент в Ямбол, Център
20

80 000 EUR

Тристаен апартамент, Ямбол, Център

ТРИСТАЕН АПРАТАМЕНТ, с площ от 86,70 кв.м, на трети етаж, ново строителство. Жилището се състои от всекидневна с тераса, две спални, коридор, баня, отделен санитарен възел и мокро помещение. Подови настилки с ламиниран паркет, стени с латекс. Санитарните помещения са на фаянс и теракота. ПВЦ дограма. Климатици. Газифициран. Апартаментът е с изцяло източно изложение. Имотът се продава напълно обзаведен и оборудван.
СГРАДА: Шест етажна масивна сграда, ново строителство от 2008 година. Разполага с работещ асансьор. Апартаментът е разположен на трети жилищен етаж. Идеално поддържани общи части и околоблоково пространство.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Център, пешеходна зона. В близост на Община Ямбол, търговски обекти, училища, детски градини. Всички комуникации на града.
ПРЕДИМСТВА: Изключително комуникативно място, добър имот, в самия център на града. Стилно обзаведен и оборудван. Газифициран. Много добра инвестиция.
Обади се СЕГА и цитирай този код 429319
0888001894, 046620518, Мария Илиева

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Двустаен апартамент в Ямбол, ЦГЧ
9

35 000 EUR

Двустаен апартамент, Ямбол, ЦГЧ

0882217338, 046620518, Стоян Славов

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Тристаен апартамент в Ямбол, ЦГЧ
6

43 460 EUR

Тристаен апартамент, Ямбол, ЦГЧ

ТРИСТАЕН тухлен АПАРТАМЕНТ, с площ от 90 кв.м., на осми етаж. Жилището се състои от две спални, кухня, хол, коридор и баня с отделен санитарен възел. Три тераси от които двете са усвоени. Подовите настилки са на ламиниран паркет, стените са с латекс. Банята и санитарния възел са на фаянс и теракота. Вътрешна изолация, PVC - дограма, троен стъклопакет- златен дъб. Подменено ВиК и ЕЛ инсталация. Апартаментът е с южно и северно изложение. Газифициран. Прилежащо мазе. Жилището е в много добро състояние. След основен ремонт. Продава се напълно обзаведен и оборудван.
СГРАДА: Апартаментът се намира на осми етаж от девет етажна тухлена сграда. Разполага с ратоещ асансьор. Поддържани общи части. Места за паркиране пред сградата.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Апартаментът се намира на много комуникативно място, в близост до търговски обекти, училище, детска ясла и детска градина, поликлиника, пазар. В района има и спирки на автобуси.
ПРЕДИМСТВА: Топъл и светъл апартамент. Отлично състоятие. Предпочитано изложение. Напълно обзаведен и оборудван. Газифициран.
Обади се СЕГА и цитирай този код 429205
0886266850, 046983535, Мария Делева

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Тристаен апартамент в Ямбол, Граф Игнатиев
7

40 903 EUR

Тристаен апартамент, Ямбол, Граф Игнатиев

ТРИСТАЕН тухлен АПАРТАМЕНТ, с площ от 85 кв.м., на първи жилищен етаж. Жилището се състои от хол, две спални, кухня, коридор и баня с отделен санитарен възел. Има преход от хола към едната спалня. Излаз на тераси от три стаи. Подовите настилки са с естествен паркет и теракота, стени на тапети и латекс. Банята и санитарния възел са на фаянс и теракота. Дървена дограма. Апартаментът е с южно изложение. Прилежащо мазе и таванско помещение. Имотът се продава с бетонен гараж от 24 кв.м. ПРи продажба остават кухненски шкафове. Има нужда от освежителен ремонт.
СГРАДА: Апартамент ситуиран на първи жилищен етаж в осем етажна тухлена сграда. Сградата разполага с работещ асансьор. Поддържани общи части.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Тристаен апартамент в кв. Граф Игнатиев. В района на детска градина, училище, колеж, спортна площадка, търговски обекти, пощенски клон. Удобен градски транспорт.
ПРЕДИМСТВА: Уреден квартал. Голям и просторен имот. Възможност за преустройство. Иматът е подходящ както за жилищни нужди, така и за търговвска дейност.
Обади се СЕГА и цитирай този код 429139
0888695523, 046983535, Ренета Петрова

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Двустаен апартамент в Ямбол, Крали Марко
6

30 677 EUR

Двустаен апартамент, Ямбол, Крали Марко

ДВУСТАЕН тухлен АПАРТАМЕНТ, с площ от 66 кв.м., на трети етаж. Жилището се състои от спалня, хол, кухня, коридор и баня със санитарен възел. Две тераси. Подовите настилки са с естествен паркет, стените са с тапети. Коридор на мозайка и дървена ламперия. Банята със санитарния възел е на фаянс и мозайка. Дограма - дървена. Апартаментът е с южно и северно изложение. Прилежащо таванско помещение и мазе. Имотът има нужда от ремонт.
СГРАДА: Апартамент ситуиран на трети етаж в осем етажна тухлена сграда. Сградата разполага с работещ асансьор. Поддържани общи части. Места за паркиране около блока.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Двустаен апартамент в района на ЦГЧ. В близост има детска градина, училище, търговски обекти, заведения, пешеходна улица. Жилището е разположено на лесно достъпно място.
ПРЕДИМСТВА: Добро разпределение на помещенията. Нисък етаж. Възможност за проява на индивидуалност.
Обади се СЕГА и цитирай този код 429138
0888695523, 046983535, Ренета Петрова

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Двустаен апартамент в Ямбол, Златен рог
15

29 655 EUR

Двустаен апартамент, Ямбол, Златен рог

ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ, с площ от 62 кв.м., на дванадесети етаж. Жилището е в добро състояние и се състои от дневна с кухненски кът, две спални и баня със санитарен възел. Тераса на едната спалня, на кухнята е усвоена. Подовите настилки са с ламиниран паркет и теракота, стените са с тапети и латекс. Банята със санитарния възел е на фаянс и теракота. Дограма - сменена с ПВЦ. Апартаментът е с южно и северно изложение. Прилежащо мазе от 2 кв.м. Имотът се продава без обзавеждане и е подходящ за нанасяне , след освежителен ремонт.
СГРАДА: Апартамент разположен на дванадесети непоследен етаж в тухлена жилищна сграда. Тип строителство - ЕПК. Сградата разполага с работещ асансьор. Поддържани общи части.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Намира се в кв. Златен рог. Кварталът е добре уреден. Предпочитано място за живеене. В близост се намират всички необходими комуникации - заведения, кафенета, супермаркети, търговски обекти, училище, детски площадки.
ПРЕДИМСТВА: Уреден квартал. Добро състояние на имота. Предпочитано изложение.
Обади се СЕГА и цитирай този код 429012
0888695523, 046983535, Ренета Петрова

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Тристаен апартамент в Ямбол, Георги Бенковски
12

28 121 EUR

Тристаен апартамент, Ямбол, Георги Бенковски

ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ, с площ от 98 кв.м., на трети етаж. Жилището се състои от хол с преходна трапезария, две спални, кухня, хол, килер, баня и отделен санитарен възел. Три тераси. Има преход от хола към трапезарията и от трапезарията към кухнята. Подови настилки с мокет, балатум и теракота, стените са с латекс и тапети. Банята и санитарния възел са на фаянс и теракота. Смесени дограми. Апартаментът е със западно и източно изложение. Прилежащо мазе.
СГРАДА: Апартамент, разположен на трети етаж в осем етажна панелна сграда. Сградата разполага с работещ асансьор. Поддържани общи части. Места за паркиране около блока.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Тристаен апартамент в кв. Георги Бенковски. В близост до новопостроена детска градина, търговски обекти, заведения, пощенски клон, спортна площадка. Удобен градски транпорт. Уредена инфраструктура.
ПРЕДИМСТВА: Просторен и слънчев апартамент. Добро състояние на имота. Нисък етаж.
Обади се СЕГА и цитирай този код 428792
0888695523, 046983535, Христина Иванова

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Двустаен апартамент в Ямбол, ЦГЧ
6

40 000 EUR

Двустаен апартамент, Ямбол, ЦГЧ

ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ, ново строителство, с площ от 57,40 кв.м., на втори етаж. Жилището е на замазка и шпакловка. Състои се от спалня, дневен тракт с тераса, коридор, баня с общ санитарен възел. Една тераса. ПВЦ дограма. Апартаментът е с източно и северно изложение. Прилежащо мазе - 6 кв.м. Към имота се продава ГАРАЖ от 19,50 кв.м. Прилежащо дворно място от 200 кв.м.
СГРАДА: Жилището е разположено на втори етаж от четириетажна жилищна сграда - ново строителство. Сградата е въведена в експлоатация - 2012 година. Гараж. Прилежащо дворно място.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Жилището е разположено в централната градска част. В близост се намират всички необходими комуникации - държавни институции, детски градини, училища, магазини, големи вериги супермаркети, места за отдих.
ПРЕДИМСТВА: Предпочитан район. Ново строителство. Голям и просторен апартамент. Гараж.
Обади се СЕГА и цитирай този код 428463
0888001894, 046620518, Мария Илиева

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Тристаен апартамент в Ямбол, ЦГЧ
16

70 000 EUR

Тристаен апартамент, Ямбол, ЦГЧ

ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ, с площ от 92 кв.м., на втори етаж. Жилището е санирано и се състои от две спални, кухня с кухненски бокс, хол, коридор, баня и отделен санитарен възелq две прилежащи тераси. Има преход от кухнята към кухненския бокс. Подовите настилки са естествен паркет и балатум, стените са с тапети. Банята и санитарния възел са на мозайка. Дограмата е сменена с ПВЦ. Апартаментът е с източно и западно изложение. Към имота има прилежащи мазе от 16 кв.м., таван от 12 кв.м. и гараж.
СГРАДА: Четири етажна тухлена жилищна сграда. Външно санирана. Поддържани общи части. Прилежащ гараж.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Аапартамент в близост на идеален център. В района са разположение търговски обекти, обществени и банкови институции, училища, детски градини и др. Уредена инфраструктура.
ПРЕДИМСТВА: Голям просторен апартамент. Централна част на града. Нисък етаж и предпочитано изложение. Гараж.
Обади се СЕГА и цитирай този код 428427
0888001894, 046620518, Мария Илиева

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Двустаен апартамент в Ямбол, ЦГЧ
12

20 452 EUR

Двустаен апартамент, Ямбол, ЦГЧ

0888001926, 046620518, Атанаска Йорданова

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Двустаен апартамент в Ямбол, Георги Бенковски
17

23 008 EUR

Двустаен апартамент, Ямбол, Георги Бенковски

ДВУСТАЕН тухлен АПАРТАМЕНТ, с площ от 62 кв.м., на девети етаж. Жилището се състои от хол, спалня, кухня с кухненски бокс, коридор и баня със санитарен възел. Подовите настилки са с мокет и ламиниран паркет, стените са с тапети и латекс. Банята и санитарния възел са на фаянс и теракота. Дограмата е сменена с ПВЦ. Апартаментът е със северно и западно изложение. Прилежащ таван от 8 кв.м. и ламаринен гараж пред блока. Външно саниран. Нова блиндирана врата. Нови интриорни врати на всички стаи. Имотът е след ремонт, в отлично състояние, продава се с климатик, външни ролетни щори, без обзавеждане и оборудване.
СГРАДА: Сграда от 80 - те години . Тип строителство - ЕПК. Апартаментът е разположен на девети непоследен етаж. Добре поддържани общи части. Сградата разполага с работещ асансьор.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Намира се в кв. Георги Бенковски, с добре уредена инфраструктура. Сградата се намира на комуникативно място, в близост до спирки, магазини, заведения.
ПРЕДИМСТВА: Отлично състояние на имота. Панорамна гледка. Предпочитано изложение.
Обади се СЕГА и цитирай този код 428277
0888695523, 046983535, Ренета Петрова

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Тристаен апартамент в Ямбол, Хале
22

34 256 EUR

Тристаен апартамент, Ямбол, Хале

Представяме на Вашето внимание, ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ, с площ от 79.89 кв.м., на шести етаж. Жилището се състои се от хол, кухня, две спални, коридор, баня и отделен санитарен възел. Две тераси. Подови настилки с мокет и балатум, стени на тапети. Санитарните помещения са за ремонт. Дървена дограма. Апартаментът е с източно и западно изложение. Прилежащо мазе. Имотът има нужда от основен ремонт.
СГРАДА: Апартамент, разположен на шести етаж в осем етажна панелна жилищна сграда, строена 80 - те години. Поддържани общи части. Сградата разполага с работещ асансьор. Места за паркиране около блока.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Тристаен апартамент в к-с Хале. В района на детска градина, училища, търговски обекти. Изход към главна улица. Удобен градски транспорт.
ПРЕДИМСТВА: Функционално жилище. Светъл апартамент. След ремонт, ще се превърне в уютен семеен дом.
Обади се СЕГА и цитирай този код 428082
0882217338, 046620518, Стоян Славов

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Едностаен апартамент в Ямбол, Хале
9

15 339 EUR

Едностаен апартамент, Ямбол, Хале

0886266850, 046983535, Мария Делева

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Двустаен апартамент в Ямбол, ЦГЧ
14

60 332 EUR

Двустаен апартамент, Ямбол, ЦГЧ

Преустроен двустаен на ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ, ново строителство с площ от 68 кв.м., на четвърти етаж. Жилището се състои от всекидневна, детска стая, спалня, санитарен възел и голяма тераса. Подови настилки с нов естествен паркет, нов ламиниран паркет. Целият апартамент е с вътрешна изолация от вата и гипсокартон. Сменени ВиК и ел. инсталации. Сменена дограма с ПВЦ. Апартаментът е с южно изложение. Прилежащо таванско поещение от 10 кв.м. Имотът е след основен ремонт, от преди 6 месеца. Продава се напълно обзаведен и оборудван, с гаранционни уреди.
СГРАДА: Осемеетажна тухлена сграда, жилището се намира на четвърти етаж. Добре поддържани общи части. Сградата разполага с работещ асансьор.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Намира се в ЦГЧ. В близост има училища, детски градини, магазини за хранителни и нехранителни стоки, банка. Жилището е разположено на лесно достъпно място.
ПРЕДИМСТВА: Отлично състояние на имота. Стилно обзаведен и оборудван. Среден етаж. Предпочитано изложение.
Обади се СЕГА и цитирай този код 427546
0882217338, 046620518, Стоян Славов

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Тристаен апартамент в Ямбол, ЦГЧ
8

46 000 EUR

Тристаен апартамент, Ямбол, ЦГЧ

ТРИСТАЕН, тухлен АПАРТАМЕНТ, с площ от 86 кв. м., ново строителство, на трети етаж. Жилището се състои от просторна дневна с южна тераса, две спални, мокро помещение, коридор и отделни санитарни възли. Две тераси. Жилището е на шпакловка и замазка. PVC дограма. MDF врати. Апартаментът е със северно и южно изложение. Прилежащо мазе. Газ - до имота. Имотът е подходящо за живеене след довършителен ремонт.
СГРАДА: Апартаментът се намира на трети етаж, над магазини в пет етажна сграда, ново строителство. Добре поддържани общи части.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Намира се в ЦГЧ, с възможност за паркиране пред сградата. Недалеч от детски градини, училища, супермаркети, държавни институции, банки и др.
ПРЕДИМСТВА: Тухлено жилище, централно място. Голям, просторен и светъл апартамент, отлична локация. Добре поддържани общи части. В центъра на града.
Обади се СЕГА и цитирай този код 427247
0882217338, 046620518, Стоян Славов

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Двустаен апартамент в Ямбол, ЦГЧ
13

29 655 EUR

Двустаен апартамент, Ямбол, ЦГЧ

0886266850, 046983535, Мария Делева

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Успех
Офертата е добавена в Бележника:


Затворете

Грешка
Възникна грешка при
добавяне на офертата в Бележника
Опитайте отново

Здравейте,
Моят АДРЕС ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моят АДРЕС” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Success
Браво! Успешно се присъединихте към Моят АДРЕС.
На посочения email бе изпратено писмо. За да активираме регистрацията ви е необходимо да кликнете на линка в това писмо. Благодарим ви!

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


Паролата е изпратена на
посочения email адрес.