Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник Покажи повече
  • За да потърсим вместо вас
  • Обадете се безплатно на
0800 155 33

Магазини под наем в София

Тип: Търговски помещения;
2 намерени резултата
Променете търсенето Сортирайте по:


Заведение / Ресторант под наем в София
1

8 EUR

Заведение / Ресторант, София

Отдаваме под наем офис и търговски площи в нова офис сграда с квадратури между 300 и 6000 кв.м. Офисите са тип "open space'' като могат да бъдат изградени преградни стени спрямо нуждите на бъдещите ползватели. Технически характеристики на помещенията са: двоен технологичен под, структурно окабеляване, пожароизвестяване, окачен таван, алуминиева дограма, четири тръбна вентилация за пресен въздух. 24 часова жива охрана и видеонаблюдение, картов достъп. Начислява се такса обслужване в размер на 2 евро. Цените са без ДДС.
СГРАДА: Нова, представителна сграда клас "А". Отличава се с модерна визия и оригинална архитектура. На партера и първия етаж са разположени рецепция, банков салон, търговска зона със заведения за хранене.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Отлична локация на бул. Цариградско шосе, в непосредствена близост до метро станция Интер Експо център. Местоположението на сградата осигурява бърза връзка с центъра на града и летище София.
ПРЕДИМСТВА: Модерна бизнес сграда, възможност за наемане на големи площи, отлично качество на строителството, престижна локация, реномирани наематели.
Обади се СЕГА и цитирай този код 126744!
0885922502, 0885922502, Теодор Чиянов

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Успех
Офертата е добавена в Бележника:


Затворете

Грешка
Възникна грешка при
добавяне на офертата в Бележника
Опитайте отново

Здравейте,
Моят АДРЕС ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моят АДРЕС” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Success
Браво! Успешно се присъединихте към Моят АДРЕС.
На посочения email бе изпратено писмо. За да активираме регистрацията ви е необходимо да кликнете на линка в това писмо. Благодарим ви!

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


Паролата е изпратена на
посочения email адрес.