Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник Покажи повече
  • За да потърсим вместо вас
  • Обадете се безплатно на
0800 155 33

Офиси под наем в София

Тип: Офис;
129 намерени резултата
Променете търсенето Сортирайте по:


Офис под наем в София, Център
1

4 500 EUR

Офис, София, Център

масивна тухлена сграда в отлично състояние. РЗП на имота е 612 м2, които са разпределени по следния начин: сутерен, партер и шест над партерни етажа. Асансьор. На партера са ситуирани рецепция, фоайе и заседателна зала. Етаж едно се състои от голяма зала, кухненски бокс, санитарен възел, кабинет. Етаж две: два кабинета, голяма тераса. Етажи от три до пет включително са с еднакви разпределения, а именно два кабинета, кухненски бокс и санитарни възли. Последния етаж се състои от кухня, склад и тераса. Възможно е преустройство в хотел.
СГРАДА: Сградата е в отлично състояние. Санирана и със сменена дограма.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Намира се в идеалния център на град София. На метри от площад Света Неделя и булевард Витоша.
ПРЕДИМСТВА: Топ локация, сграда в отлично състояние, възможност за различни преустройства.
Обади се СЕГА и цитирай този код 443482
0885708106, 0885708106, Данислав Тенинчев

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота


Офис под наем в София, Център
4

5 760 EUR

Офис, София, Център

Офис до Съдебна Палата, метростанция СЕРДИКА и пешеходната зона на Витошка!!! Ако търсите луксозен офис, до който да се стига лесно чрез двете метролинии това е вашата оферта. Офисът е с площ 240м2 (220м2 чиста площ) с прекрасна гледка към историчекия център на града. Намира се в бизнес сграда с контролиран достъп, рецепция и два асансьора. Офисът е отворено пространство, но може да бъде сепариран на отделни кабинети с гипскартон или стъкло. Настилката е ламинат, разполага с 2бр санитарни възли, кухненски бокс и сървър. Изключително подходящ за IT фирми, адвокатски дружества, консултантски фирми и др. Огледи се организират поне ден предварително
СГРАДА: бизнес сграда в сърцето на столицата. ограничен достъп. два асансьора. прекрасна гледка
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: бизнес сграда в идеален център в близост до Министерски съвет, Съдебна палата и Президентсвото. В близост са пешеходната зона на бул. Витоша. Бърз достъп до всяка точка на града чрез двете метролинии на метростанция Сердика.
ПРЕДИМСТВА: - топ локация - open space - качествена бизнес сграда - реномирани наематели
Обади се СЕГА и цитирай този код 443310
0885708106, 0885708106, Данислав Тенинчев

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота


Офис под наем в София, Лозенец
5

1 500 EUR

Офис, София, Лозенец

0885922502, 0885922502, Теодор Чиянов

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота
Офис под наем в София, Център
13

271 EUR

Офис, София, Център

Практичен двупространствен офис в центъра на София. Състои се от две по големи помещения, като едното е годно за кухня, входно антре разделено на два къта и тоалетна.
СГРАДА: Тухлена сграда с заключващ се вход и допълнителна врата тип решетка между вратата на входа и вратата на офиса.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Намира се на тихо, комуникативно място в центъра на София. До имота се намира училище " 20 ОУ Т.Минчев" и куриерски услуги "иконт". Недалеч се намира "НДК" и метростанция "НДК", спирки на автобуси 260, N3, тролеи 1, 2, 5, 8, 9, трамваи 1, 6, 7, супермаркет "Фантастико" и много други магазини и заведения от всякакъв тип.
ПРЕДИМСТВА: Готов е за настаняване. Допълнителна врата със система за сигурност. Възможност за инсталиране на монитори за видеонаблюдение. Решетки на всички прозорци. Вода от ТЕЦ. Сводести тавани. Вътрешна изолационна мазикла. Щори на прозорците.
Обади се СЕГА и цитирай този код 441928
0887474327, 0887474327, Иван Кордов

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота
Офис под наем в София, Манастирски ливади - запад
4

2 500 EUR

Офис, София, Манастирски ливади - запад

Страхотен офис с ТОП локация на ТОП цена.Офисът се състои от входно антре с рецепция, Eдно голямо open space помещение със обзаведен кухненски бокс, хладилник с камера AEG, стъклена столова, 3 кабинета, 2 стаи/склада . Отоплението е с климатици. Офисът е с два входа, Санитарните помещиния са три на етаж. Таксите по подръжка на сградата са включени в цената. Подръжката включва: Почисвстванена общите части (стълбища, тоалетни и т. н. ) Сградата разполага и с техник-поддръжка. Към офисът има включени 5 подземни парко-места. Луксозни общи части на сградата, фоайе, асансьор, магазин за храни и напитки. Локацията е изключително удобна-на 30м от Околовръстен път и на 300 м от бул. България. Помещението се отдава необзаведено. Обявената цена е без ДДС. Офисът се отдвава във видът в който е, без корекции. Страхотен офис готов за нанасяне
СГРАДА: Бизнес сграда
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: в близост до
ПРЕДИМСТВА: - бърз достъп до всяка точка на града - атрактивна цена за района - наем с включена подръжка
Обади се СЕГА и цитирай този код 440980
0885708106, 0885708106, Данислав Тенинчев

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Офис под наем в София, Аерогара
15

6 EUR

Офис, София, Аерогара

Офис с квадратура 100 кв. м., находящ се в сграда клас “А--” и е проектирана и изградена съгласно българските и международни стандарти до Летище София. Система за охрана и сигурност: • контролиран достъп до складовите и офис помещения с магнитни карти; • 24-часова жива охрана; • контролно-пропускателен пункт на входа (външен) на логистичния център, • 24-часова система за непрекъснато видео наблюдение и запис на събитията. Телекомуникации: Базата е оборудвана с телефонна централа Panasonic, модел KX-TD500, позволяваща пълно покритие капацитета на сградата. Кабелната мрежа в сградата е добре развита, съобразно това всяко работно място да е оборудвано с телефон и компютър. Интернет и електронен обмен на данни: Сградата има оптична свързаност към МТЕЛ, който е един от най-големите доставчици на оптичен интернет в страната. Кантина: Разположена на етаж 2 в сградата в интервала 8:00-16:00 часа осигурява храненето на служителите в Логистичния център. Осигурени са и вендинг автомати за кафе, напитки и снаксове. Зала за обучения: В Сградата има добре оборудвана мултимедийна зала с 50 седящи места. Възможна е различна конфигурация на разположението на местата. Наемът на залата е 100лв/без ДДС на ден. Паркинг: Открит паркинг зад сградата – има възможност за договаряне на паркоместа. Цената не включва: ? Таксите, дължими към доставчика на Интернет и телефонни услуги; ? Почистване на наетата офис площ; ? Офис оборудване (мебели, офис техника и пр.) ? Интернет и телефония – тарфици ? Таксата за включване към телефонната централа. НАЕМОДАТЕЛЯТ изисква от НАЕМАТЕЛЯ за времетренето на договора за наем да сключи и поддържа за своя сметка застраховка “Гражданска отговорност и отговорност на наемателя” с лимит минимум 250,000 лв. Наемната цената на кв.м. е без ДДС!
СГРАДА: Климатизация, отопление и вентилация: Изградени са централна климатизация, отопление и вентилация с опресняване на въздуха /HVAC система/ с индувидуални регулатори. Електро захранване (защита на данни и непрекъснат работен процес): Сградата е осигурена с дизелгенератор и централен UPS за непрекъсване на ел.захранването по работните места, окабеляването е структурно, категория 5 Е. Пожароизвестяване и пожарогасене: Изградена е система за пожароизвестяване в цялата сграда. В складовите площи е изградена система и за пожарогасене.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Местоположението на сградата е лесно достъпно както с автомобил, така и със средствата на градския транспорт – автобуси 84, 184 и 384 и метро, поради локацията и на ключов булевард, който е основна пътна артерия, водеща до Терминал 2 на Летище София.
ПРЕДИМСТВА: В процеса на строителството са влагани висококачествени материали. Подовете, стените и таваните са проектирани и са изпълнени от материали, които не отделят вредни за здравето емисии. Повърхността им позволява спазването на високи хигиенни изисквания.
Обади се СЕГА и цитирай този код 439321
0882755483, 0882755483, Мирослав Русев

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Офис под наем в София, Аерогара
10

6 EUR

Офис, София, Аерогара

Офис с квадратура 695 кв. м. / може да се наемат и отделни помещения/, находящ се в сграда клас “А--” и е проектирана и изградена съгласно българските и международни стандарти до Летище София. Система за охрана и сигурност: • контролиран достъп до складовите и офис помещения с магнитни карти; • 24-часова жива охрана; • контролно-пропускателен пункт на входа (външен) на логистичния център, • 24-часова система за непрекъснато видео наблюдение и запис на събитията. Телекомуникации: Базата е оборудвана с телефонна централа Panasonic, модел KX-TD500, позволяваща пълно покритие капацитета на сградата. Кабелната мрежа в сградата е добре развита, съобразно това всяко работно място да е оборудвано с телефон и компютър. Интернет и електронен обмен на данни: Сградата има оптична свързаност към МТЕЛ, който е един от най-големите доставчици на оптичен интернет в страната. Кантина: Разположена на етаж 2 в сградата в интервала 8:00-16:00 часа осигурява храненето на служителите в Логистичния център. Осигурени са и вендинг автомати за кафе, напитки и снаксове. Зала за обучения: В Сградата има добре оборудвана мултимедийна зала с 50 седящи места. Възможна е различна конфигурация на разположението на местата. Наемът на залата е 100лв/без ДДС на ден. Паркинг: Открит паркинг зад сградата – има възможност за договаряне на паркоместа. Цената не включва: ? Таксите, дължими към доставчика на Интернет и телефонни услуги; ? Почистване на наетата офис площ; ? Офис оборудване (мебели, офис техника и пр.) ? Интернет и телефония – тарфици ? Таксата за включване към телефонната централа. НАЕМОДАТЕЛЯТ изисква от НАЕМАТЕЛЯ за времетренето на договора за наем да сключи и поддържа за своя сметка застраховка “Гражданска отговорност и отговорност на наемателя” с лимит минимум 250,000 лв. При наемане на цялата площ, цената подлежи на коментар! Наемната цената на кв.м. е без ДДС!
СГРАДА: Климатизация, отопление и вентилация: Изградени са централна климатизация, отопление и вентилация с опресняване на въздуха /HVAC система/ с индувидуални регулатори. Електро захранване (защита на данни и непрекъснат работен процес): Сградата е осигурена с дизелгенератор и централен UPS за непрекъсване на ел.захранването по работните места, окабеляването е структурно, категория 5 Е. Пожароизвестяване и пожарогасене: Изградена е система за пожароизвестяване в цялата сграда. В складовите площи е изградена система и за пожарогасене.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Местоположението на сградата е лесно достъпно както с автомобил, така и със средствата на градския транспорт – автобуси 84, 184 и 384 и метро, поради локацията и на ключов булевард, който е основна пътна артерия, водеща до Терминал 2 на Летище София.
ПРЕДИМСТВА: В процеса на строителството са влагани висококачествени материали. Подовете, стените и таваните са проектирани и са изпълнени от материали, които не отделят вредни за здравето емисии. Повърхността им позволява спазването на високи хигиенни изисквания.
Обади се СЕГА и цитирай този код 439082
0882755483, 0882755483, Мирослав Русев

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота


Офис Сграда / Търговски Център под наем в София, СПЗ Слатина
1

35 000 EUR

Офис Сграда / Търговски Център, София, СПЗ Слатина

В „Брюксел Център” се отдават десет ОФИС ЕТАЖА ВСЕКИ с площ от 700 кв.м, в Нова САМОСТОЯТЕЛНА офис сграда клас „А” на 16 етажа с лице на бул. Брюксел. Отдават се етажи от ТРЕТИ до ТРИНАДЕСЕТИ, завършени с поставен мокет, без мебели и обзавеждане. Отдават се от 300 кв.м, което е половин етаж до 7000 кв.м.
СГРАДА: Сградата е клас А, с двоен под, в който е цялото окабеляване. Оборудвана е с централна климатизация, като на всеки етаж има индивидуални измервателни уреди за изразходвана ел. енергия и вода. Етажите са тип Open space помещение със два санитарни възела на етаж. централна климатизация/ отопление-охлаждане/с отделно отчитане, вентилация с опресняване на въздуха, компютърно окабеляване, реализирано в двоен под, окачени тавани, светла височина без двойният под и окачен таван е 2, 80м. , оптика на няколко интернет доставчици в сградата. Тип сграда: офис сграда( клас А) с денонощна охрана и видеонаблюдение, контрол на достъпа с магнитни карти. На всеки етаж има три пътнически асансьора, един товарен, покрита тераса, авариен изход. Свободни паркоместа в подземния и надземен паркинг на сградата с месечен наем 30 евро. Цените са без ДДС. Такса поддръжка 1,5 евро на месец на квадратен метър.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Нова офис сграда на 16 етажа с лице на бул. Брюксел до „Блу офис” /НЕ Е БЛУ ОФИС/ и „хотел Premier”. Удобната и бърза транспортна достъпност, към всички райони на столицата посредством бул. Брюксел и бул. Христофор Колумб.
ПРЕДИМСТВА: Градски транспорт със спирка на автобусни линии пред сградата, метростанция на 600м, Голям хубав и разнообразен ресторант на партера. От април 2019 започва изграждане на още 200 нови паркоместа.
Обади се СЕГА и цитирай този код 438779
0885922604, 028190459, Лазар Лазаров

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имотаУспех
Офертата е добавена в Бележника:


Затворете

Грешка
Възникна грешка при
добавяне на офертата в Бележника
Опитайте отново

Здравейте,
Моят АДРЕС ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моят АДРЕС” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Success
Браво! Успешно се присъединихте към Моят АДРЕС.
На посочения email бе изпратено писмо. За да активираме регистрацията ви е необходимо да кликнете на линка в това писмо. Благодарим ви!

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


Паролата е изпратена на
посочения email адрес.