Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник Покажи повече
  • За да потърсим вместо вас
  • Обадете се безплатно на
0800 155 33

Офиси под наем в София

Тип: Офис;
134 намерени резултата
Променете търсенето Сортирайте по:

Офис под наем в София, Център
6

1 500 EUR

Офис, София, Център

Имам удоволствието да ви представя по-нестандартен офис в луксозна бизнес сграда. Офисът е на партерен етаж и представлява еднопространствено помещение, което може да бъде преграждано при необходимост. Офисът е отреден за магазин и може да бъде ползван и за други дейности като: офис, магазин, кафене/заведение и жилищни нужди. Подходящ е и за шоурум и други представителни дейности. Таваните са много високи и позволяват да се развият различни идеи. Към офиса има и собствен двор/тереса от 37кв.м, които не са включени в общата площ и две складови помещение с обща площ от 12.3кв.м.
СГРАДА: Сградата е Urban Model и е построена по възможно най-високи стандарти.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: В центъра на София, срещу мол София; всички видове транспорт са вблизост.
ПРЕДИМСТВА: ***Луксозна офис сграда***Централна локация и перфектен достъп***Имидж***Собствен двор
Обади се СЕГА и цитирай този код 438753
0889041505, 0889041505, Тома Шейков

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имотаОфис под наем в София, Център
13
Имота се предлага - Само от Адрес

3 700 EUR

Офис, София, Център

ОФИС на три нива с обща площ от 780 кв. м. с основен самостоятелен вход към офиса и първото ниво откъм улица Марко Балабанов и допълнителен вход за всяко едно от останалите две нива посредством съответните етажни площадки от жилищната част на сградата. Офисът може да се предостави с намиращото се в него обзавеждане. Намира се на ул. Марко Балабанов, в непосредствена близост до пл. Възраждане, СДВР и пл. Македония . Еднакво отдалечен е от метростанция Сердика и метростанция Опълченска. Има статут на офис и е проектиран за тази цел. Разположение: На първо ниво (партер) с площ около 310 кв. м. са разположени входно предверие и приемна с рецепция, работни помещения, заседателна зала и баня с тоалетна. На нивото се осъществява и допълнителен достъп от улицата през рампа. На второ ниво с площ около 350 кв. м. са разположени отделни работни помещения с различна площ, стая за почивка с кухненски бокс и четири санитарни възела (тоалетни). Изход към тераса. На трето ниво на площ от около 80 кв. м. са разположени две просторни работни помещения, всяко от които с тераса и един санитарен възел (баня с тоалетна) на етажа. Предимство на офиса е, че не се намира в офис сграда и е с изцяло независим достъп, поради което не се заплащат консумативи и разноски за управление на общи части. Изложението е югоизток и северозапад. Офисът разполага и с шест гаража за автомобили, три от които са на нивото на партерния етаж с приемната, като достъпът от тях до офиса може да се осъществи и посредством топла връзка. Останалите три гаража са в сутерена. Цената на всеки гараж е 15000 евро.
СГРАДА: Тухлена сграда от 2007 год.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Център, на 4 мин. пеша от Министерство на земеделието и храните и на минута от пл. Възраждане
ПРЕДИМСТВА: Централна локация, отлично състояние, възможност за преустройства
Обади се СЕГА и цитирай този код 438065
0888064520, 0888064520, Климент Чорбаджиев

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Офис под наем в София, Гоце Делчев
21
Имота се предлага - Само от Адрес

4 000 EUR

Офис, София, Гоце Делчев

Самостоятелна офис сграда. Разпределение:Партерният етаж, има едно голямо помещение, което при влизането в сграда е оформено като приемна, а чрез дървена преграда със стъклени врати е обособено второ помещение с функция на заседателна зала с десет места, оборудвана с телевизор и инсталиран интерком за конферентни разговори. В дясно от входа се преминава в малко помещение със сервизни функции и напълно оборудвана кухня. От нея се преминава в малък коридор и от него се влиза в тоалетна. Тя е облицована с плочки на пода и по стените. По няколко стъпала се преминава в коридор, свързан с блиндираната врата към двора и със стълбище към горните два етажа. Подовите покрития са с луксозни големи теракотени плочки. В стаите обособени за работни места подовите покрития са от износоустойчив ламинат. Първият етаж се състои от две помещения, санитарен възел с кухненски бокс и две тераси. Първото помещение е обзаведено за седем работни места. Втората стая е оборудвана като кабинет с две бюра. Вторият етаж е идентичен с първият. Санитарно помещение – коридор със стъклена врата и тоалетна с плочки на пода и стените. В едното помещение има седем работни места, втората стая е с три бюра.
СГРАДА: Представлява сграда с разчупена архитектура, тухлена с бетонна конструкция. Фасадата е изпълнена от различни материали – частично облицована с плоскости – еталбонд, облицовъчни плочи и фасадна боя. Покрива е плосък и скосен с изолационно покритие. Към сградата има двор озеленен и добре поддържан. Освен през главния вход, врата има и от към двора. Тя е блиндирана. Сградата има централна климатизация и отопление.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Разположението на имота е в район близък до Центъра, добре развита инфраструктура и места за отдих. Представлява сграда с разчупена архитектура, тухлена с бетонна конструкция. Фасадата е изпълнена от различни материали – частично облицована с плоскости – еталбонд, облицовъчни плочи и фасадна боя. Покрива е плосък и скосен с изолационно покритие. Към сградата има двор озеленен и добре поддържан
ПРЕДИМСТВА: Сградата се предлага напълно обзаведена с висококачествени мебели. Собствен двор. Парко места
Обади се СЕГА и цитирай този код 437491
0884555405, 0884555405, Дани Арсов

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота
Офис под наем в София, Център
21

750 EUR

Офис, София, Център

0884014032, 0884014032, София Петрова

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота


Офис под наем в София, Център
10
Имота се предлага - Само от Адрес

800 EUR

Офис, София, Център

Представителен офис в отлично поддържана сграда ново строителство, Офисът е разположен на два етажа с отделни входове и се състои от три големи, работни помещения, подходящи за зали и кабинети, два санитарни възела, кухня, две тераси. Разполага с комуникационен шкаф, структурно окабеляване, оптичен интернет, с възможност за обособяване до 16 работни места, контрол на достъпа, пожароизвестяване, инсталиран висок клас видеонаблюдение и изградена СОТ система. Категория 6А!
СГРАДА: ЗАСТРОЕНА ПЛОЩ 120 кв. м; ГОДИНА НА СТРОИТЕЛСТВО: 2009 г. ; ОТОПЛЕНИЕ: ТЕЦ; ИЗЛОЖЕНИЕ: изток/запад;
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Офисът се намира в карето между бул. Ген. Скобелев, бул. Пенчо Славейков, Пирогов и Медицинска академия.
ПРЕДИМСТВА: Подходящ е за представителство, IT отдел, езикова школа, център за обучение, юридическа кантора и други, готов за нанасяне.
Обади се СЕГА и цитирай този код 436002
0885922530, 028183939, Екатерина Стамболова

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота


Успех
Офертата е добавена в Бележника:


Затворете

Грешка
Възникна грешка при
добавяне на офертата в Бележника
Опитайте отново

Здравейте,
Моят АДРЕС ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моят АДРЕС” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Success
Браво! Успешно се присъединихте към Моят АДРЕС.
На посочения email бе изпратено писмо. За да активираме регистрацията ви е необходимо да кликнете на линка в това писмо. Благодарим ви!

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


Паролата е изпратена на
посочения email адрес.