Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник Покажи повече
  • За да потърсим вместо вас
  • Обадете се безплатно на
0800 155 33

Офиси под наем в София

Тип: Офис;
115 намерени резултата
Променете търсенето Сортирайте по:


Офис под наем в София, Княжево
1

1 800 EUR

Офис, София, Княжево

0885922435, 0885922435, Николай Динов

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота


Офис под наем в София, Център
7

420 EUR

Офис, София, Център

Предлагам офис, разположен в сграда смесен тип с лице на бул. Цар Борис III, на втори етаж. Имота е подходящ за адвокатска, нотариална кантора, туристическа фирма, медицински кабинети, архитектурно студио, офис на фирма за ИТ услуги и др. Офиса е след освежителен ремонт. Състои се от: голямо входно антре, подходящо за чакалня или приемна, три работни помещения /едното от тях около 30 кв.м , оборудван кухненски бокс , баня и тоалетна, две тераси. Настилки: естествен паркет в стаите, гранитогрес в приемната. Всички помещения са оборудвани с климатици, ПВЦ дограма, Окабеляване за Интернет. Сървърен рак в едното помещение. Единия кабинет /малък около 13 кв.м/ е обзаведен с голямо бюро. Видеодомофон. Окабеляване за СОТ.
СГРАДА: Тухлена сграда с офиси и апартаменти. Има домофони и чип достъп. Поддържан вход и асансьор.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Страдата се намира вблизост до община Красно село, Софийски районен съд. В близост е магазин БИЛА и , Близо е до болници, парк, медицински център, Детски градини и училища. В района има удобно място за паркиране. Транспорт - трамвай: 5, 4, рейс - 63, 72, 604, 74, 102, 83, тролей - 2,8, 9.
ПРЕДИМСТВА: - просторен и светъл офис - окабеляване и видеонаблюдение - близо до удобен транспорт
Обади се СЕГА и цитирай този код 434260
0885922481, 0885922481, Богдана Милева

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота


Офис под наем в София, Център
8

5 180 EUR

Офис, София, Център

Просторен офис с площ от 370 кв.м. , на самостоятелен етаж с контролиран достъп.
СГРАДА: СГРАДА Представителна офис сграда с денонощна жива охрана и видеонаблюдение. . В магазините, офисите и кафенето са предвидени комуникационни шкафове тип RACK. Интернет излазите завършват с розетки RJ 45 в подовите кутии монтирани под всяко работно място. Отваряеми прозорци и панорамна гледка на 360 градуса от офиса.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: В центъра на столицата, на 5 минути пешеходно разстояние от метростанция
ПРЕДИМСТВА: ПРЕДИМСТВА Свободен за нанасяне от месец ноември. Наемната цена е без ДДС и таксите за поддръжка в сградата. Възможност за наемане на едно или подземни паркоместа в паркинга на сградата на отделна цена. Опция за използване на платен паркинг в близост до сградата и свободно паркиране около нея.
Обади се СЕГА и цитирай този код 433864
0884555405, 0884555405, Дани Арсов

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота


Офис под наем в София, Център
23

700 EUR

Офис, София, Център

0885922414, 0885922414, Димитър Генов

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота


Офис под наем в София, Център
27

3 804 EUR

Офис, София, Център

Предлагаме ви свободен офис в престижна офис сграда клас А , разположена в сърцето на центъра на София по отношение на бизнес, правителствени, административни и развлекателни зони на града, на кратко разстояние от Парламента, Президентството и Министерски Съвет, хотелите Шератон и Радисън, ЦУМ и Централни хали. Цената е сформирана при наемна цена от 12 евро / кв.м като допълнително се начислява +2,5евро / кв.м такса поддръжка. Допълнително се начислява ДДС. Сградата разполага с - 2-нива подземен паркинг предлагащ 70 паркоместа на 1600m2 площ - 6 Шиндлер пътнически асансьори, скорост 1.6 м/сек - Модерни телекомуникационни системи - Интернет,ISDN и видео конферентна връзка Централна климатизация - охлаждане и отопление - Довършителни дейности по избор и проект на клиента.
СГРАДА:
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Идеален център
ПРЕДИМСТВА:
Обади се СЕГА и цитирай този код 432552
0885922435, 0885922435, Николай Динов

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота
Офис под наем в София, Младост 1а
5
Имота се предлага - Само от Адрес

848 EUR

Офис, София, Младост 1а

0882408512, 0882408512, Красимира Иванова

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота


Офис под наем в София, Манастирски ливади - запад
4

2 500 EUR

Офис, София, Манастирски ливади - запад

Предлагаме луксозно обзаведен офис с невероятна гледка в нова сграда. Състои 3 (три) помещения, с обща квадратура от 140 (сто и четиридесет) квадратни метра, ведно с общите части, които са предоставени за ползване. Намира се на втория етаж от сградата, със страхотно изложение запад/юг и със страхотна и постоянна гледка към Витоша. На разположение са два големи и луксозни асансьора, които са с контролиран достъп с електронни чип карти и видео наблюдение. Първото помещение представлява обзаведен директорски кабинет с обща площ от 25 (двадесет и пет) квадратни метра. Изключително светъл и уютен, от него има директен визуален достъп до второто помещение, което е отредено за самия офис и неговите служители. Второто помещение е с площ от 80 (осемдесет) квадратни метра, като се характеризира с правилна форма, която предоставя от своя страна възможности за разполагане на голям брой работни места, както и за извършване на друг вид преразпределение. Изключително уютно, просторно и със страхотно количество дневна светлина, като за това, както и за перфектната високо енергийна ефективност и шумоизолация се грижат най-висок клас немски дограми система „SCHUCO“ с триплекс. Във второто помещение е обособено трето такова, с отделна врата със заключващ механизъм, което е идеално, тъй като отговаря на всички стандарти и изисквания за архивно помещение и в него има изградена система от стелажи и рафтове, тъкмо в тази насока и идея, като в него също се разпростира достатъчно количество дневна светлина. Освен описаният по-горе луксозен офис, предлагаме на нашите клиенти и използване на луксозно оборудвана Конферентна зала, която е с площ от 30 (тридесет квадратни) метра и се намира точно до предлагания от нас офис. Тя е с капацитет от 12 (дванадесет) души, който може да се увеличава, при необходимост и е изключително удобна и идеална за групови срещи, малки семинари, обучения и бизнес срещи. Към офертата се включва и използването на луксозно оборудваното кухненско помещение, което е с капацитет до 30 (тридесет) човека.
СГРАДА: Луксозна сграда с бутиков ресторант, фитнес . Осигурен открит паркинг с голям капацитет, както и Лоби бар. Има денонощна жива охрана и видеонаблюдение.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Намира се близо до бул. Бъкстон, резиденция Бояна.
ПРЕДИМСТВА: Разположен е на отлична локация, с бърз и лесен достъп до центъра.
Обади се СЕГА и цитирай този код 430952
0882911190, 8056950, Димитър Костов

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота


Офис под наем в София, Център
4

1 100 EUR

Офис, София, Център

Предлагаме офис с квадратура 75кв.м. За всеки офис са осигурени телефонни изходи, вътрешно окабеляване за интернет и окабеляване за кабелна телевизия. Изборът на доставчик на интернет и кабелна телевизия е индивидуален. Офисът е с централна климатична/отоплителна инсталация на директно изпарение тип VRV
СГРАДА: Представителна офис сграда с денонощна жива охрана и видеонаблюдение. . В магазините, офисите и кафенето са предвидени комуникационни шкафове тип RACK. Интернет излазите завършват с розетки RJ 45 в подовите кутии монтирани под всяко работно място.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Свободен за нанасяне от месец ноември. Наемната цена е без ДДС .Възможност за наемане на едно или подземни паркоместа в паркинга на сградата на отделна цена. Опция за използване на платен паркинг в близост до сградата и свободно паркиране около нея.
ПРЕДИМСТВА: В центъра на столицата, на 5 минути пешеходно разстояние от метростанция.
Обади се СЕГА и цитирай този код 430531
0884555405, 0884555405, Дани Арсов

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Офис под наем в София, Център
6

2 750 EUR

Офис, София, Център

Адрес Ви представя, под наем офис в сграда Клас А+++, разполагаща с рецепция, контролиран достъп, денонощна охрана, Сградата разполага с труктурно окабеляване, асансьор, подземен паркинг. Офисите са разположени на седем етажа, като на етаж са 183 кв м. С геотермално отопление. Офисите ще се отдаватс консумативи включени в наемната цена- ток, климатизация , отопление и вентилация. Изложение- всички. Подходящо за посолство, консулоство, IT фирма и др. Има подземен паркинг. Изключително престижно, представително и комуникативно местонахождение
СГРАДА: Многофункционална седеметажна, модерна сграда, намираща се на емблематична улица в центъра на София
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Идеален център в близост до метростанция и градски транспорт
ПРЕДИМСТВА: Изключително престижно, представително и комуникативно местонахождение
Обади се СЕГА и цитирай този код 430410
0884555405, 0884555405, Дани Арсов

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота


Успех
Офертата е добавена в Бележника:


Затворете

Грешка
Възникна грешка при
добавяне на офертата в Бележника
Опитайте отново

Здравейте,
Моят АДРЕС ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моят АДРЕС” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Success
Браво! Успешно се присъединихте към Моят АДРЕС.
На посочения email бе изпратено писмо. За да активираме регистрацията ви е необходимо да кликнете на линка в това писмо. Благодарим ви!

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


Паролата е изпратена на
посочения email адрес.